Одеська ОВА повідомила, що завантажувати зерно зможуть тільки "білі" компанії

Наразі здійснюється процес напрацювання конструктивних змін до згаданого наказу

Відтепер завантажувати зерно зможуть тільки "білі" компанії. Завантаження суден (барж) віднині відбуватиметься виключно за умови проведення попереднього аналізу законності походження зерна.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер. 

У такий спосіб Одеська обласна військова адміністрація посилює дисципліну, облік та звітність у сфері зовнішньоекономічної діяльності в умовах правового режиму воєнного стану. Новий механізм контролю за експортною продукцією відпрацьований впродовж місяця Одеською митницею, Головним управлінням ДПС в Одеській області, а також Територіальним управлінням БЕБ в Одеській області. 

У період воєнного стану кожен з нас має робити свій вклад у Перемогу, наразі наша економіка потребує підтримки, а детінізація експорту продукції дозволить наповнювати бюджети податками. На умовах партнерства, у форматі win-win, у легального бізнесу була і залишається можливість приєднатися до відкритого меморандуму про співпрацю між Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією, органами державної влади, органами місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган планує особисто обговорити відновлення зернової угоди з російським президентом у вересні, якщо з'явиться така можливість. Про це президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган сказав журналістам за результатами візиту в Угорщину. 


Джерело: https://t.me/odeskaODA/2434


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися