В Одесі маршрутки і тролейбуси отримають окрему смугу руху

Спочатку громадському транспорту виділять окрему смугу руху на вулиці Рішельєвській, а після на магістралях у Київському та Суворівському районах

На одній з центральних магістралей Одеси - вулиці Рішельєвській - з'явиться окрема смуга руху для тролейбусів і маршруток. Про нововведення сьогодні на апаратній нараді повідомив віце-мер Павло Вугельман. Про це повідомляє сайт "Пушкінська".

Виділена смуга на дорозі є одним з пунктів концепції розвитку дорожнього руху в місті, яку кілька років тому ухвалила міськрада. За словами Вугельмана, п'ять тролейбусних і 11 автобусних маршрутів будуть проходити на Рішельєвській від Грецької до Пантелеймонівської.

"Організація виділеної смуги дасть можливість безперервного руху громадського транспорту та поліпшить якість обслуговування пасажирів", - заявив Вугельман.

Комунальний заклад "Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ" (СМЕП) розробив схему організації руху по вулиці Рішельєвській та вже погодив її з обласним управлінням патрульної поліції. Після впровадження схеми інспектори з паркування будуть стежити за тим, щоб на смузі для громадського транспорту не паркувалися. Такі ж смуги можуть з'явитися у Київському та Суворівському районах міста.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на вулицях Парижа будуть ловити занадто "гучні" автомобілі.

Джерело: https://pushkinska.net/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися