На Одещині сталася масштабна ДТП: п’ятеро людей травмувалися

Аварія сталася на автодорозі села Криничне

На Одещині внаслідок зіткнення двох автомобілів травмувалися п’ятеро людей. Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП у Болградському районі. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 45-річна водійка автомобіля “FORD FIESTA” не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де і зіткнулася з автомобілем “FORD CONNECT”.

Водійка “FORD FIESTA” та троє її пасажирів: 70-річна мати, 42-річна сестра та 13-річна донька, були доставлені до районної лікарні. Також травми отримали 58-річна дружина водія автомобіля “FORD CONNECT”. Жінці надали медичну допомогу на місці, від госпіталізації вона відмовилася.

Правоохоронці перевірили обох водіїв на наявність алкоголю в організмі – і чоловік, і жінка були тверезі.

“Правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. На місці події працювали слідчо-оперативна група та екіпаж сектору реагування патрульної поліції Болградського районного відділу поліції”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що в Одесі в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Катерининській загинув чоловік, який ремонтував ліфт. Про трагічну подію, яка сталася вчора близько 12-ї години дня, правоохоронним органам повідомили медики. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини загибелі ліфтера.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися