В Одесі загинув чоловік, який рятував людей, що застрягли в ліфті

Правоохоронці встановлюють обставини смерті ліфтера

В Одесі в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Катерининській загинув чоловік, який ремонтував ліфт. Про трагічну подію, яка сталася вчора близько 12-ї години дня, правоохоронним органам повідомили медики. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини загибелі ліфтера

Попередньо правоохоронці встановили, що 47-річний майстер поліз у ліфтову шахту та піднявся на дах ліфта, щоб розблокувати двері та звільнити людей, що застрягли у ліфті. При цьому ліфт не був знеструмлений, і несподівано поїхав з першого на восьмий поверх, майстер, який був на його даху, загинув.

“Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини”, - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що на Одещині поліція затримала 41-річного чоловіка за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці, які призвели до її смерті. За скоєне, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

“Коментарі” також писали, що в Одесі чоловік приревнувавши свою цивільну дружину вдарив її ножем у живіт. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися