Трагічна сварка: на Одещині жінка померла після того, як її вдарив співмешканець

Мешканець Одещини може опинитися за ґратами на 10 років

На Одещині поліція затримала 41-річного чоловіка за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці, які призвели до її смерті. За скоєне, зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Відомо, що між цивільним подружжям виникла сварка під час вечірнього застілля та вживання алкогольних напоїв в орендованій квартирі в місті Арциз. Під час обговорення суперечок, розлючений чоловік кулаком вдарив жінку по обличчю. Жертва впала та вдарилася головою, не отримавши ніякої допомоги від підозрюваного, який після цього покинув місце події.

34-річна потерпіла звернулася до знайомого прохати відвезти її до сестри. Проте, рано вранці її стан різко погіршився, і родичка викликала швидку допомогу. Проте, жінка померла до приїзду лікарів. Попередньо, смерть жінки сталася від травми голови. Детальну причину смерті встановлять слідчі після проведення судово-медичної експертизи.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку за місцем мешкання.  Слідчі повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілої. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 КК України і тягне за собою покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік приревнувавши свою цивільну дружину вдарив її ножем у живіт. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися