Сімейний конфлікт: в Одесі батько напав з ножем на сина

За скоєне батькові загрожує до восьми років позбавлення волі

В Одесі чоловік під час сварки вдарив сина ножем. Інцидент стався в одному з приватних будинків у Пересипському районі Одеси. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Опівночі до поліції надійшло повідомлення, що на вулицю вийшов чоловік у крові та благає про допомогу. Як виявилось згодом, до правоохоронці дзвонили сусіди потерпілого. Поліція одразу виїхала на місце подій. 

За попередньою інформацією правоохоронців, в цей вечір батько прийшов в гості до свого сина. За столом чоловіки випивати та відпочивали, а потім почали сваритися. В розпалі сварки батько взяв розкладний ніж, який приніс із собою, і наніс ним декілька ударів по тілу сина. Що стало причиною конфлікті - невідомо. 

Лікарі госпіталізували 46-річного чоловіка з колото-різаним проникаючим пораненням черевної порожнини та печінки, що призвело до внутрішньої кровотечі та геморагічного шоку, колото-різаним пораненням грудної клітки, плеча та шиї.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали 69-річного правопорушника, який з місця події відразу пішов. 

“Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. За скоєне правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває”, - зазначила старша слідча слідчого відділення поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Дар’я Зенченко.

Нагадаємо, що поліцейські затримали 23-річну дівчину, яка вдарила ножем у серце свого співмешканця. Попередньо встановлено, що смерть чоловіка настала унаслідок гострої крововтрати від поранення серця. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися