В Одесі патрульні перевірили вулично-дорожню мережу біля шкіл міста

Патрульні перевіряють покриття проїзної частини, наявність всіх відповідних дорожніх знаків

Менше ніж за тиждень для одеських школярів знову прозвучить перший дзвоник. До нового навчального року в закладах освіти готуватися з усією відповідальністю: облаштовували укриття, перевіряли їх тощо. Сьогодні ж в Одесі патрульні поліцейські обстежили вулично-дорожню мережу біля загальноосвітніх навчальних закладів.

Під час обстеження патрульні звертали увагу на стан покриття проїзної частини, наявність всіх відповідних дорожніх знаків, зокрема 1.33 "Діти", "Пішохідний перехід", дорожньої розмітки, світлофорних об’єктів та інших недоліків, які б могли повпливати на безпеку дітей на маршруті до школи.

Як зазначили правоохоронці, вони виявили відсутність технічних засобів організації регулювання дорожнього руху, їх невідповідність нормам.

“Інформацію про виявлені недоліки передано до відповідних комунальних організацій та направлено інформації до органів місцевого самоврядування про фактичну ситуацію та необхідність вжиття заходів реагування. Наразі проводяться роботи по усуненню виявлених недоліків”, - йдеться в повідомленні відомства.

Нагадаємо, що співробітники ДСНС в Одеській області обстежили навчальні заклади міста. Насамперед, фахівці ДСНС звертали увагу на облаштування закладу системами протипожежного захисту та первинні засоби пожежогасіння. Додатково було проведено огляд укриттів відповідно до встановлених нормативів та вимог.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що 641 школа в Одеській області готова розпочати новий навчальний рік в традиційному форматі навчання. Очно будуть навчатися 213 тисяч здобувачів освіти. Про це повідомив під час брифінгу розповів Олександр Лончак, директор департаменту освіти та науки Одеської ОВА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися