В Одесі продають розкішний маєток на березі моря за майже 10 млн доларів

Приватна резиденція знаходиться в районі 16 Станції Фонтану

В Одесі виставили на продаж приватний будинок за 9,5 млн доларів США на березі моря. В оголошенні повідомляється, що об'єкт розташований на 2 га земельної ділянки у районі 16 станції Великого Фонтану.

Про це стало відомо з сайту для продажу нерухомості Dim.Ria.

Маєток розташований у Маячному провулку, в околицях Великого Фонтану. Загальна площа земельної ділянки становить 200 соток, а площа всіх будівель складає 2000 м². На території розташований приватний парк з водоспадом. У складі резиденції присутні три будинки: головний, гостьовий і морський, а також два окремі СПА-комплекси з 25-метровим критим басейном. Окрім цього, присутні більярдна кімната, винний погріб та кінотеатр. Усі рівні будівель пов'язані ліфтом. Усього в будинку 10 кімнат. 

В оголошенні відмічено, що побудований будинок із використанням вишуканих матеріалів, а роботи виконували майстри високого класу.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області ТОВ “УКРРЕНТ-ІНВЕСТ” виставило на аукціон колишню нафтобазу у місті Роздільна. Вартість майна склала 4,3 млн грн.  Про це стало відомо з порталу Prozorro. Продажі.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися