В Одесі пройшли велогонки: подробиці змагань

Змагання пройшли 27 серпня в історичному центрі Одеси

У неділю 27 серпня в Одесі відбулися найбільш динамічні змагання з велосипедного спорту – спринтерські ігри. Пари гонщиків у спринті відбирались за результатами гіту на 600 метрів з місця. Ще один вид, який увійшов до програми, це вгору на 200 метрів. Дистанція спринту була близькою до трекової - 300 метрів. Переможець спринтерських ігор визначався за сумою трьох видів. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Змагання проводились у вікових категоріях 19-39 років, 40-59 років та 60 і старше. У перегонах брали участь спортсмени з Миколаєва та Запоріжжя.

Результати змагань:

19-39 років: 1. Сальников Владислав (Hoods&Drops, Одеса).

                     2. Корецький Олексій (Hoods&Drops, Одеса).

                     3. Хаматулін Юрій (Project-13, Одеса)

40-59 років: 1. Смірнов Юрій (Project-13, Одеса)

                     2. Думанський Володимир (Project-13, Одеса)

                     3. Пирк Андрій.

60 років і старше:

Іванков Олег (Athlet CG, Одеса)

Нарижний Валерій (Школа Джур, Запоріжжя)

Нагадаємо, що в Одесі пройшло дводенне свято велосипедного спорту. У самому центрі Одеси на вулиці Маразліївській стартувала велогонка "Меморіал Уточкіна" на згадку про видатного земляка. Про це повідомляє інтернет-видання “Думська”. У змаганнях взяли участь понад 40 спортсменів віком від 19 до 74 років.

Раніше “Коментарі” писали, що 5 та 6 серпня на 46 км річці Дністер пройшли спортивні змагання з лову риби класичним фідером. Участь взяли 23 спортсмени, які впродовж 5 годин, використовуючи свої вміння та досвід, ловили рибу. Як зазначили рибалки, основу вилову склав карась. Про це повідомили в Одеському рибоохороному патрулі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися