Завод Дунайського пароплавства з початку року відремонтував близько 50 одиниць флоту

Розпочато будівництво барж типу SLG, які забезпечать додатковий тоннаж для флоту

Завод Українського Дунайського пароплавства з початку 2023 року відремонтував 46 одиниць флоту. За перше півріччя 2022-го – 24 одиниці. 29 серпня завод відмічає 79 років. 

Про це повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 

Також він зазначив, що середня заробітна плата працівників зросла більш ніж на 50%. Також значно збільшена частка капітальних ремонтів як самохідного, так і несамохідного флоту з повним циклом фарбування.

На заводі ліквідували дефіцит змінно-запасних частин та матеріалів – забезпечення планове згідно з заявками. Створено спеціальну малярну ділянку, встановлене додаткове обладнання для виконання малярних робіт, покращено технологію фарбування корпусів суден.

Запущений ремонт кришок верхнього люкового закриття суховантажних суден, що піднімаються за допомогою системи гідравліки. Розпочато ремонт кранового господарства. Запущена розробка проєктно-кошторисної документації на модернізацію сліпу, що значно збільшить виробничий потенціал.

Крім того, розпочато будівництво барж типу SLG, які забезпечать додатковий тоннаж для флоту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що фасад розбитої будівлі Українського Дунайського пароплавства прикрасили символічним банером "руський корабель – іди на…!". Адміністративну будівлю пошкодили російські окупанти, коли обстрілювали дунайські порти. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися