В Одесі погасили колекцію марок до Дня пам’яті захисників України

На поштівках зображено образи вартових півдня України

Сервісні центри МВС Одещини долучилися до погашення нової колекції марок, які присвячені прикордонникам півдня. Укрпошта ввела в обіг нові патріотичні марки до Дня пам’яті захисників України. 

Про це повідомляє МВС України.

Марки "Нескорений південь" та "Старожила Одеси – Дюк у мішках"  присвячені українським захисникам кордону і створені одеським фотохудожником Борисом Бухманом. За його словами, марки присвячені прикордонникам півдня. Саме вони з перших днів війни - і не тільки з 24 лютого, а й з 2014 року, першими вступили в бій з ворогом на державному кордоні. 

На поштівках зображено образи вартових півдня України, які уособлюють мужність і незламність українського війська в боротьбі за незалежність. Марки можна придбати разом із поштовим набором: конверт та картки. Отримані кошти з продажу підуть на допомогу ЗСУ.

Із початком війни патріотичні марки стали уособлювати стійкість та незламний дух українців. Колекційні поштівки ще й стали символом боротьби над російськими загарбниками та допомагають наближати день перемоги, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі відбулося спецпогашення марки "Україна-мати", яка присвячена 32-й річниці Незалежності України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися