В Одесі повністю підручниками забезпечені тільки початкова школа та 11 класи

В електронному форматі наявні підручники з усіх предметів для учнів з 1 по 11 клас

Станом на 1 вересня 2023 року тільки учні початкової школи та 11-х класів забезпечені підручниками на 100%. Забезпечення підручниками учнів міських шкіл здійснюється за кошти державного бюджету. 

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Учні 5-х класів забезпечені лише на 11.75%, але підручники продовжують доставляти. Вже отримані підручники з математики та природничої галузі. Очікується доставка підручників з предмета "українська мова". 

Департамент освіти та науки міської ради нагадує, що на офіційному сайті Державної наукової установи "Інститут модернізації змісту освіти" в електронному форматі наявні підручники з усіх предметів для учнів з 1 по 11 клас, розміщені у вільному доступі для завантаження та використання.

На Одещині декілька разів проводити опитування серед батьків щодо формату навчання в новому навчальному року. На початку літа 2023 року бажаючих аби їх діти навчалися очно було майже 70%. Станом на сьогодні ця цифра на 10% менша. Причина такої статистики - нещодавні обстріли міста.

Станом на початок 2023/2024 навчального року в Одесі працює 121 заклад загальної середньої освіти, 136 садочків, 19 закладів позашкільної освіти, 3 міжшкільні ресурсні центри та “Дитячий будинок “Перлинка”.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися