Стало відомо, скільки одеських мистецьких шкіл готові до навчального року

Наразі майже всі мистецькі школи планують використовувати змішану форму навчання

В Одесі мистецькі школи готують до нового навчального року. Пріоритетним напрямком підготовки закладів початкової мистецької освіти до роботи є створення безпечного освітнього середовища.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

У першу чергу наголошують на наявності укриття чи бомбосховища в навчальному закладі, чи поруч із ним. Минулого тижня проводились перевірки визначення стану готовності комунальних закладів початкової спеціалізованої освіти міста до роботи у новому 2023-2024 навчальному році. Всього 21 мистецька школа.

Цьогоріч навчатися у комунальних закладах спеціалізованої освіти планують близько 8,5 тисячі дітей. Наразі майже всі мистецькі школи планують використовувати змішану форму навчання. Це дасть можливість майбутнім митцям здобути початкову освіту як безпосередньо в класах, так і онлайн вдома. 

До уваги батьків! Набір у комунальні мистецькі школи ще продовжується протягом вересня. Дізнатися інформацію про умови вступу та форму навчання можна безпосередньо в обраній школі, - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що станом на 1 вересня 2023 року тільки учні початкової школи та 11-х класів забезпечені підручниками на 100%. Забезпечення підручниками учнів міських шкіл здійснюється за кошти державного бюджету. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися