Стало відомо скільки коштів виділила Одеська мерії на потреби військових

Фінансування відповідних міських цільових програм збільшується кожного місяця

Близько півмільярда гривень виділила Одеська міська рада на  задоволення потреб  військових за останній місяць.  І це - додатково до тих коштів, які було виділено раніше. Про це повідомили в міські раді міста. Крім того, в мерії запевняють, що фінансування відповідних міських цільових програм збільшується кожного місяця.

“Ми допомагаємо усім, чим нам дозволяє діюче законодавство. В тому числі забезпечуємо побут наших бійців. Безумовно, військовий повинен мати гарну екіпіровку та обладнання. Але також важливо, щоб наші захисники мали і максимально можливий побут”, - звернувся мер Одеси Геннадій Труханов до бійців підрозділів одеської ТРО.

За запитами військових було виготовлено 15 прально-лазневих комплексів, девʼять із яких вже позитивно зарекомендували себе в роботі. Наразі на передову передано ще 6 таких комплексів. Вони є мобільними: можуть працювати як з платформи автомобіля, так і встановлюватись стаціонарно на поверхню землі. Також вони автономні: є ємкості для води, котли для опалення, пральні та сушильні машини та душові. Вартість одного комплексу - близько 700 тисяч гривень. 

Нагадаємо, що нещодавно понад 100 одеситів вийшли на мітинг біля будівлі Одеської міської ради. Головна причина - це бажання “зупинити безглузді закупівлі”, а також “неадекватні тендери”. Саме такі логузги можна було побачити на плакатах людей. Організатором заходу стала відома одеська волонтерка Катерина Ножевнікова. Вона вже не перший раз закликає чиновників витрачати гроші на ЗСУ, а не проводити чергові ремонтні роботи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

31 серпня 2023, 18:12

Друзья мне срочно надо деньги подарок или долг 251 161 151 Я вам верну как получу наследство от бабушек с Франций они лежат в больницы них рак горла и другом Я их увожаю Я вам скину ощад банк по эмайлу [email protected] спасибо за внимания

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися