В Одесі понад 700 людей безкоштовно перевірили зір: подробиці

Обстеження проводили лікарі-офтальмологи

Минулого тижня лікарі Одеси провели День профілактики та раннього виявлення захворювань очей для дорослого та дитячого населення. Загалом в акції взяв участь 741 пацієнт, з яких близько двох третин склали діти. Під час проведення акції виявлено понад 600 випадків порушення зору та захворювань очей, зокрема: міопія, гіперметропія, катаракта, глаукома, кон’юнктивіт та інші порушення. Пацієнти отримали консультацію лікаря та рекомендації щодо подальшого лікування. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Акцію організував Департамент охорони здоров’я Одеської міської ради та Одеський міський Центр здоров’я.  Безоплатні офтальмологічні огляди з метою профілактики та раннього виявлення захворювань очей проводилися лікарями-офтальмологами всіх дитячих поліклінік, консультативно-діагностичних центрів та міських лікарень Одеси. 

Нагадаємо, що День жіночого здоров’я відбувся в медичних закладах Одеси. Захід пройшов за підтримки Департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради та Одеського міського центру здоров’я. Протягом цього дня лікарі-гінекологи та акушери проводили безоплатний профілактичний гінекологічний огляд жінок.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одеській мерії відбулася нарада, на якій обговорювався стан надання медичної допомоги в галузі туберкульозу та ВІЛ/СНІДу закладами охорони здоров'я міста Одеса. На ній були присутні представники Департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради, КНП "Одеський обласний центр соціально значущих хвороб" Одеської обласної ради та медичних закладів міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися