На Одещині затримали чоловіка, який взяв у заручники двох жінок та дитину

Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі


У місті Чорноморськ 27-річний містянин зачинив у квартирі колишню цивільну дружину, спільну маленьку донечку та її бабусю, погрожуючи їм фізичною розправою. Крики про допомогу почули люди на вулиці і подзвонили у правоохоронні органи. На виклик місцевих при\хала поліції, а згодом ювенали, психологи, керівництво ГУНП в Одеській області, муніципальна варта тощо.

Після тривалих переговорів погодився відпустити заручників. Спочатку він передав представникам муніципальної варти із вікна квартири на балкон, 46-річну жінку. Її доправили до лікарні, де діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні гематоми на обличчі та рану на передпліччі. Відпускати колишню співмешканку з дитиною чоловік категорично відмовився. Трішки згодом завдяки оперативній комбінації із залученням перемовників, відпустив і колишню жінку та дитину. 26-річна співмешканка зазнала домашнього насильства, її доправили до медичного закладу із забоями голови, обличчя та руки. Дитина фізично не постраждала, вона зараз зі своєю мамою.

“Мені вдалося знайти спільну мову з чоловіком. Я сказав йому: які б труднощі ми не переживали, маємо залишатися людьми, берегти і захищати свої родини. Домашнє насильство - неприпустиме, наші рідні повинні бути під нашим захистом. Для мене дуже важливо, що сьогодні все завершилося добре”, - розповів про ведення переговорів із чоловіком  спецпризначенець КОРДу.

Наразі чоловіка затримали. В поліції підкреслили, що за скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.


Нагадаємо, що на Одещині 22-річний мешканець Подільського району отримав обвинувальний вирок суду через скоєння двох майнових злочинів. Відповідно до рішення суду він отримав покарання у вигляді позбавлення волі з іспитовим терміном. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися