На Одещині виявили авто із знищеним ідентифікаційним номером двигуна: як перереєструвати автомобіль

Вартість експертного огляду становить орієнтовно 350 грн

Нещодавно до сервісного центру МВС в місті Подільськ звернувся чоловік для  первинної реєстрації автомобіля WOLKSWAGEN GOLF. Як виявилось, авто чоловік придбав у Латвії. Попередньо машина була зареєстрований в Німеччині. Тиждень тому власник авто пройшов митний контроль на території України.

Під час проведення експертного огляду спеціалісти встановити, що в автомобілі виявлено знищення ідентифікаційного номера двигуна. Саме тому, реєстрацію зупинити, адже перереєструвати його авто неможливо.

В МВС нагадали, що дослідження автомобіля експертною службою є обов’язковим відтепер лише при першій реєстрації транспортного засобу, який привезли з-за кордону. Вартість такого дослідження залишається незмінною і становить орієнтовно 350 грн.

“Експертне дослідження проводиться Експертною службою МВС або іншими державними спеціалізованими установами, що проводять судово-експертну діяльність і які мають кваліфікацію судового експерта з правом проведення досліджень за відповідними експертними спеціальностями з метою визначення справжності ідентифікаційних номерів транспортного засобу і реєстраційних документів (виявлення фактів знищення, підроблення або зміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів, підроблення реєстраційних документів, що їх супроводжують), і включає огляд транспортного засобу та звірку інформації щодо транспортного засобу, внесеного до реєстраційних документів”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліція Одеси розпочала розслідування щодо незаконних автомобільних "підстав" на дорогах міста. За підозрою у шахрайстві, зібравши додаткові дані для слідства, правоохоронці внесли відомості до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

31 серпня 2023, 20:29

Братья и девушки мне надо срочно деньги подарок или в долг 251 161 151 евро Я вам верну как получу наследство от бабушек которыи рак горла и другие они в больницу лежат это Анне и Эрику(Юристам) Эрик готов мне создать новую карточьку Mony Gram и отправить почтой в Одессу пожалуста помогите мне купить дом и иди учитса на курсах на Програмиста в шаг Я вам скину по эмайлу ощад банк номер свои..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися