В Одесі благодійний фонд отримав ліцензію на закупівлю зброї: подробиці

Благодійники зможуть придбати міномети

Одеський благодійний фонд “Корпорація монстрів” отримав ліцензію на закупівлю зброї. Про це на своїй сторінці на Фейсбук розповіла голова фонду Катерина Ножевнікова. 

Волонтерка підкреслила, що відтепер фонд зможете організовувати збори, наприклад на міномети. Благодійники подякували за допомогу державним органам та військовим, адже отримання подібної ліцензії вимагає багато роботи з паперами. 

“Але по-перше хочу подякувати державним органам та військовим які надавали консультаціі, допомогали збирати купу паперів, дозволів та договорів - це був ще той “квест”. А ще окремо подякувати Oleg Kostyuk та Григорий Трипульский за юридичну допомогу та фахові консультації”, - написала Катерина.

Ножевнікова зазначила, що це досягнення не тільки “Корпорації монстрів” , але й кожного хто допомагав. 

“Одеський благодійний Фонд Корпорація монстрів отримав ліцензію на закупівлю зброї. І Ми нарешті зможемо (ну звісно якщо ви підтримаєте нас в необхідний час) купити наприклад міномети. Я прям обожнюю ці прилади, по перше вони красиві. А по друге вони дуже допомогають війську. Вітаю всіх нас. Бо це і ваше досягнення завдяки вашій наполегливій праці та допомозі”, - зазначила волонтерка.

Нагадаємо, що нещодавно Катерина Ножевнікова організувала пікет біля Одеської мерії. Її підтримали одесити та гості міста. Одесити та гості міста продовжують вимагати від місцевої влади спрямувати кошти на потреби ЗСУ, а не продовжувати ремонт будівлі суду та реконструкцію фасаду театру. Волонтери пообіцяли виходити на протест щодня поки міськрада не відмовиться від низки коштовних ремонтів під час війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися