До Дня захисту тварин оголошено творчий конкурс "Світ Одеського зоопарку"

Конкурс влаштований Одеським зоопарком триватиме з 1 вересня по 1 жовтня

Одеський зоопарк запрошує всіх на конкурс "Світ Одеського зоопарку" з нагоди Всесвітнього дня захисту тварин, який відзначається 4 жовтня. До конкурсу приймаються поетичні, прозові, художні твори, фото- та відеозамальовки, про його мешканців.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Для участі у конкурсі необхідно відвідати зоопарк, обрати собі улюблену тваринку, та зафіксувати її на фото або відео. Або ж ви можете відтворити малюнок цієї тварини. Після цього, створіть вірш, оповідання, пісню чи історію, що стосуються обраної тварини, використовуючи українську мову.

Якщо ви не бажаєте писати вірш чи оповідання, ви можете сфотографувати книгу з бібліотеки, де є оповідання чи вірш про вашу улюблену тварину. Твори слід надіслати на електронну адресу [email protected]. Найкращі роботи будуть опубліковані на офіційній сторінці Одеського зоопарку на Facebook.

Конкурс триватиме з 1 вересня по 1 жовтня. Результати конкурсу будуть оголошені під час свята "День захисту тварин".

Нагадаємо, що Одеський зоопарк випустив на волю усіх тварин, яких прихистив після  підриву росіянами Каховської ГЕС. Виключення стали лише тритони. Зазначимо, що після катастрофи на Херсонщині, зоопарк в Одесі допоміг понад 300 тваринам.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися