Вчителька однієї з одеських шкіл звільняється через відео в соцмережі

На відео чути, як викладачі молодших класів кричать на своїх учнів

Вчителька молодших класів, яка викладає в одеській школі №84, написала заяву про звільнення через відео в соцмережі. Там чути, як вчителя молодших класів цієї школи спілкуються зі своїми учнями на підвищених тонах. Відео миттєво розлетілося по всіх одеських групах у Facebook і зібрало понад 600 репостів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний пост у соцмережі.

Відео виклала в інтернет мама однієї з учениць.

"У моєї дочки-другокласниці невроз і ще парочку розумних термінів в діагнозі, лікуємо після першого класу. Заслужений вчитель так само злила негатив на мою дитину. Вона вже без мене сидить на уроці (раніше до школи боялася підходити), я в коридорі, моя в іншого вчителя. Сьогодні поділилася відчуттями, не можу мовчати", - написала жінка.

Думки батьків учнів розділилися: одні підтримують класну керівницю, мовляв їх дитина не скаржилася на вчительку, а інші – навпаки.

Через тиск в соцмережах одна з вчительок, які фігурують на відео, написала заяву про звільнення. Ситуацію прокоментувала директор міськдепартамента освіти і науки Олена Буйневич.

"Можу сказати, що, на жаль, ця ситуація не є поодиноким випадком у конкретній одеській школі", - заявила Олена Буйневич.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися