Чи зриває Одеський ДТЕК підготовку до зими: коментар компанії

Енергетична компанія повідомить СБУ про факт проникнення ворожої пропаганди в український медіапростір

В українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що ДТЕК “Одеські електромережі” “зриває підготовку до опалювального сезону та виводить кошти з країни”. В самій компанії відреагували та сказали, що це російські наративи й така інформаційна атака спрямована на зрив підготовки до опалювального сезону.

Про це повідомляє ДТЕК.

Ця нова хвиля атаки, на думку енергетиків, має характерний для кремля сценарій:

  • Спершу наратив вкидається через пропагандистські телеграм-канали на окупованих територіях. 

  • Потім потрапляє в український інформпростір.

Компанія оголосила про свій намір сповістити Службу безпеки України та інші компетентні органи про факт проникнення ворожої пропаганди в український медіапростір. Також, ДТЕК закликає українські ЗМІ до відповідальності та уникнення поширення антиукраїнської пропаганди.

Підготовка країни до зими виходить на завершальний етап. Енергетики, влада, Збройні сили України разом працюють над тим, щоб забезпечити стабільну роботу енергосистеми в умовах російського ракетного терору, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що Одеський район активно готується до наближення осінньо-зимового періоду. Основні зусилля зосереджуються на підготовці до можливих енергетичних відключень, щоб забезпечити стабільну роботу громад у випадку негативних сценаріїв.


Джерело: https://t.me/dtek_ua/717


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися