Перший дзвоник: в Одеському районі стартував новий навчальний рік

В Одесі навчання почалися в 121 школі

Сьогодні у школах Одеського району відбувся урочистий дзвінок, який відзначив початок навчального року для тисяч учнів. Свої двері відкрили 225 закладів загальної середньої освіти, серед яких 121 школа в Одесі та 104 в громадах району. Всього за парти сіли 145344 учнів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.

Освітні заклади працюватимуть у різних форматах: офлайн навчання відбудеться у 65 школах, змішаний формат обрано 47 закладам, а 113 шкіл перейдуть на дистанційне навчання. Визначальним фактором при виборі режиму та формату став рівень наявності укриття для навчальних закладів.

Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Вітаю з новим навчальним роком, який Україна розпочинає вже вдруге у воєнний час. Але буде найголовніше – буде навчання, буде українська школа, українська освіта. Щиро дякую нашим ЗСУ, завдяки мужності яких наші діти подовжують вчитися.  - сказав Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

В рамках святкової лінійки він відзначив учителя Чорноморського економіко-правового ліцею №1 В'ячеслава Майорського, присвоївши йому почесне звання "Заслужений вчитель України". Колективу ліцею було вручено багатофункціональний пристрій Pantum M7100dn (МФУ). Також, під час свого візиту до Чорноморського ліцею, Начальник Одеської РВА оглянув укриття та дав доручення щодо модернізації приміщення для збільшення його площі.

Нагадаємо, що 1 вересня — день першого дзвоника, на який чекали особливо першачки та їхні батьки. У цей день до шкільної родини приєднається 21 тисяча маленьких мешканців Одеської області, загалом навчатимуться понад 270 тисяч дітей, з них 6800 це ВПО.


Джерело: https://t.me/OdeskaRDA/6985


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися