На Одещині два населених пункти залишаться без газу: які саме

В деяких мешканців Одещини газопостачання не буде зранку і до вечора

На Одещині 5 вересня у зв’язку з виконанням невідкладних ремонтних робіт пов’язаних із пуском газу у двох населених пунктах Роздільнянського району області буде відсутнє газопостачання. Роботи проводитимуться до вечора.

Про це повідомляє пресслужба АТ “Одесагаз”.

З 8 ранку до 6 вечора будуть відключені від газопостачання будинки в наступних населених пунктах:

  • село Кучургани 

  • смт Лиманське

Просимо самостійно закрити крани перед своїми газовими приладами (газовою плитою, духовкой, газовим водонагрівачем, котлом АОГВ) та не використовувати природний газ в данний період  з 8:00 по 18:00 годин 05.09.2023р. Управління експлуатації газового господарства приносить свої вибачення за тимчасово доставлені незручності, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні 2 вересня в частині Одеси відключили водопостачання. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт працівниками “Інфоксводоканалу”.           

“Коментарі” також писали, що до 15 вересня спеціальні комісії мають вивчити стан оснащеності автономними джерелами живлення об’єктів життєзабезпечення регіону та закладів соціальної сфери, справність генераторів та ступінь готовності до безперебійної роботи.

Також зазначимо, що вчора вночі несприятливі погодні умови та сильні пориви вітру спричинили відключення електропостачання в 13 населених пунктах Одеської області. Наразі, енергетики вже працюють над поверненням світла для тисяч сімей.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися