Найвпливовіші одесити будуть почесними гостями на Національному форумі розвитку України

Найвпливовіші одесити будуть почесними гостями на Національному форумі розвитку України

У березні 2021 року в Києві планується проведення Національного форуму стратегічного розвитку України. Про це повідомила керівник оргкомітету Національного рейтингу впливовості "Еліта України" і голова правління Міжнародного експертного клубу Олена Овчинникова.

- Попередньо 12 березня, ми плануємо організовувати в Києві Національний форум розвитку України, в якому, за нашими оцінками, візьмуть участь понад 2 тисячі осіб. На ньому будуть присутні спікери рівня керівників країн - люди, на яких рівняється весь світ. Ми розуміємо, що у нас амбітна мета, але це не порожні слова. Ми маємо намір домогтися, щоб такі особистості відвідали Україну. Результатом форуму може стати поява нової стратегії розвитку нашої країни, - розповіла Олена Овчинникова.

Також в масштабному форумі візьмуть участь і представники рейтингу "Еліта України" - в тому числі і найвпливовіші одесити. Серед них - колишній одеський губернатор Сергій Гриневецький, мер Одеси Геннадій Труханов, гендиректор заводу "Одескабель", лауреат Держпремії в галузі науки і техніки Дмитро Іоргачев, глава Асоціації суддів господарських судів України Наталія Богацкаяна, бізнесмен і меценат Аднан Ківан, депутат облради Віталій Саутенко, гендиректор компанії "Kadorr Group" Руслан Ківан. Також в ТОП-100 впливових одеситів присутні спортсмени зі світовим ім'ям Еліна Світоліна, Василь Ломаченко, Юрій Чебан, музиканти Хобарт Ерл і Олексій Ботвінов, Народні артисти України Георгій Делієв, Олег Філімонов, Борис Барський та Олег Школьник, письменник Михайло Жванецький, скульптур Михайло Рева , а також політики, художники і представники науки.

З результатами одеського рейтингу можна ознайомитися за цим посиланням - https://www.elitukraine.com/region_expert/odeska/

Джерело: Comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися