Російські “шахеди” впали та здетонували на території Румунії: подробиці

У Міноборони Румунії заявили що атака безпілотників на Одещині "не становила жодної прямої військової загрози"

Сьогодні вночі російські окупанти знову атакували портову інфраструктуру Одеського регіону. Під час атаки на Ізмаїльський порт, дрони окупантів перетнули кордон з сусідньою до Одещини країною. Про це повідомляє Олег Ніколенко, речник Міністерства закордонних справ України.

“Це є черговим підтвердженням того, що російський ракетний терор становить величезну загрозу не лише безпеці України, але і безпеці сусідніх країн, зокрема держав-членів НАТО”, — повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

Він додав, що в МЗС закликають партнерів прискорити забезпечення України додатковими сучасними системами протиракетної та протиповітряної оборони, а також бойовою авіацією, які посилять захист інфраструктури України, а також суміжних держав.

Міноборони Румунії вже також відреагувало на інформацію про падіння “Шахіда”. 

"Атаки безпілотників, проведені рф, не становили прямої військової загрози нашій національній території або територіальним водам Румунії", - заявили в МО країни.

Нагадаємо, що чергової масованої атаки російських окупантів зазнав південь Одеської області в ніч на 4 вересня. Як повідомили Сили оборони півдня України, удар був спрямований по цивільній інфраструктурі Подунав'я. 

За інформацією слідчих, ушкоджені складські будівлі, сільгосптехніка, ремонтні майстерні. Там рятувальники ліквідували пожежі. Зараз на місцях уражень працюють поліцейські. Правоохоронці проводять огляд руйнувань, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази чергового злочину, скоєного російською федерацією.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися