Спортсмени з Одещини здобули дві медалі на Кубку Європи зі скелелазіння

П’єдестал Кубка Європи-2023 був розфарбований в жовто-сині кольори

В італійському місті Казалеккіо-ді-Рено на минулих вихідних відбувся етап Кубка Європи зі скелелазіння. Серед сотні спортсменів з 18 країн світу в змаганнях взяла участь і збірна України у складі 7 скелелазів. Цей етап був фінальним у дисциплінах “швидкість” та “трудність”. Про це повідомила Одеська міська рада. 

Вихованець Дитячо-юнацької спортивної школи №12 м. Одеси Костянтин Павленко став срібним призером етапу Кубка Європи зі скелелазіння в дисципліні “швидкість”. У фіналі 24-річний Костянтин лише 0,05 секунди програв іншому українцю – Ярославу Ткачу.

За підсумками Кубка Європи-2023 в загальному заліку, Костянтин посів третє місце - 2715 очок. На другу сходинку п’єдесталу піднявся також одеський скелелаз. вихованець ДЮСШ №12 18-річний Григорій Ільчишин – 2820 очок (тренери – Віктор Ремнєв та Любов Зимова). Перше місце здобув переможець етапу змагань – Ярослав Ткач (2960 очок). Таким чином, п’єдестал Кубка Європи-2023 був розфарбований в жовто-сині кольори.

Нагадаємо, що юні боксери Одеської області завоювали 4 медалі, з яких 2 золоті, на двох великих змаганнях, які відбулися минулого тижня. Про це повідомило Відділення національний олімпійського комітету в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що одеські спортсмени зі стендової стрільби Ірина Маловічко і Микола Мільчев завоювали срібні медалі чемпіонату світу, який триває в Баку. Одесити виступали в категорії мікст на круглому стенді. Про це повідомила пресслужба відділення НОК України в Одеській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися