Спортсмени зі стендової стрільби з Одеси здобули срібні медалі чемпіонату світу

Одеський дует показав результат 147 з 150 можливих

Одеські спортсмени зі стендової стрільби Ірина Маловічко і Микола Мільчев завоювали срібні медалі чемпіонату світу, який триває в Баку. Одесити виступали в категорії мікст на круглому стенді. Про це повідомила пресслужба відділення НОК України в Одеській області

І для Ірини Маловічко, і для її тренера Миколи Мільчева це перші нагороди такого рангу в кар’єрі. Крім того, це перша медаль чемпіонату світу на круглому стенді в історії українського спорту. У кваліфікації одеський дует показав результат 147 з 150 можливих та в серії перестрілок переміг перуанців та британців за місце в золотому фіналі.

У фіналі одеські стрілки лише одним влучанням поступилися американцям Вінсенту Хенкоку/Остeн Джуелл Сміт (42:43).

Цього року провідні українські стендовики чотири рази виходили до фінальної частини змагань і чотири рази були четвертими: два рази Ірина в особистому турнірі (етапи Кубку світу в Досі і Каїрі), ще два рази - у міксті (в Каїрі та на Європейських іграх).

Раніше “Коментарі” писали, що одеський футбольний клуб “Чорноморець”, в рамках четвертого туру української Прем'єр-ліги, здобув перемогу над київським “Динамо”. Гра закінчилася з рахунком 2:3. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу. 

Нагадаємо, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі пройшла до півфіналу Вімблдону після перемоги над першою ракеткою світу. В 1/4 фіналу українка перемогла польку Ігу Свєнтек, лідерку рейтингу Жіночої тенісної асоціації та триразову чемпіонку Roland Garros. Про це відомо з результатів поєдинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися