Одеський "Чорноморець" переміг київське "Динамо"

Переможний гол одеситів Йеде забив на 90-й хвилині

Одеський футбольний клуб “Чорноморець”, в рамках четвертого туру української Прем'єр-ліги, здобув перемогу над київським “Динамо”. Гра закінчилася з рахунком 2:3. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу. 

На 21 хвилині першого тайму гол забив Артур Авагімян. На 53 хвилині — Андрій Шторгін. На 90 хвилині матчу Самсон Ієде забив вирішальний гол. Зазначимо, що “моряки” зіграли без ключових виконавців, адже Орест Кузик і Володимир Салюк пропустили гру через дискваліфікацію. Голи: Авагімян, 20, Штогрін, 53, Ієде, 90 — Ярмоленко, 48, Сидорчук, 60.

“Ця перемога для всіх тих людей, які живуть Чорноморцем, вони живуть футбольним життям нашого міста, і я просто щасливий, що нам вдалося подарувати людям дійсно щастя, інакше це не можна навіть формулювати”, – сказав тренер "Чорноморця" Роман Григорчук після переможного матчу.

Додамо, друга перемога одеситів над легендарною київською командою впродовж одного чемпіонату.

Нагадаємо, що одеський "Чорноморець" обіграв "Львів" і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився Чорноморцю. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що одеська тенісистка Еліна Світоліна вдруге в кар'єрі пройшла до півфіналу Вімблдону після перемоги над першою ракеткою світу. В 1/4 фіналу українка перемогла польку Ігу Свєнтек, лідерку рейтингу Жіночої тенісної асоціації та триразову чемпіонку Roland Garros. Про це відомо з результатів поєдинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися