Перемога “моряків” у Львові 0:1

“Чорноморець” обіграв “Львів” та набрав вже 32 бали

Одеський "Чорноморець" обіграв "Львів" і піднявся в рейтингу турнірної таблиці. Про це повідомили у пресслужбі клубу. Матч пройшов на стадіоні СКІФ у Львові. “Львів” у домашньому поєдинку 28-го туру УПЛ мінімально поступився Чорноморцю. Зустріч завершилася з рахунком 0:1.


Перший тайм пройшов без особливих подій, обидві команди не могли влучити у площину воріт. Однак гра пожвавилася на 23-й хвилині, коли "Чорноморець" вийшов уперед завдяки голу В. Салюка. Львів'яни намагалися відповісти, але не змогли зрівняти рахунок, і в перерві рахунок був 0:1 на користь "Чорноморця". У другому таймі "Львів" зробив три заміни, і здавалося, що вони збираються відігратися. Однак захист "Чорноморця" вистояв і не дозволив господарям поля прорватися вперед. Під кінець матчу “Чорноморець” віддав “Львову” ініціативу, але це ніяк не позначилося на підсумковому результаті. Фінальний свисток зафіксував перемогу Чорноморця з рахунком 1:0. Матч був конкурентним, і обидві команди провели хорошу зміну, але "Чорноморець" був сильнішою стороною цього дня.


Зазначимо, що це вже 11 матч поспіль, який “Львів” програє. Чого не можна сказати про одеситів. Завдяки перемозі вони піднялися на 9 місце у таблиці УПЛ та набрали вже 32 бали.


Зазначимо, у передостанньому турі УПЛ “Львів” прийматиме “Інгулець”, а в гості до “Чорноморця” завітає “Рух”. Обидва матчі відбудуться 29 травня. Зарано відпочивати, треба готуватися до наступної гри.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися