В Одесі продовжують облаштування укриттів в школах та дитсадках: скільки зроблено

Наразі в роботі знаходяться ще 30 об’єктів

В Одесі продовжуються роботи з підготовки навчальних закладів до очного навчання дітей. Насамперед це роботи з облаштування укриттів для безпеки учнів та працівників шкіл та дитсадків.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Через ландшафтні особливості декілька міських закладів освіти не мають підвалів. Альтернативне рішення — встановлення бетонних конструкцій. В укритті може одночасно розміститися до 250 осіб, — сказав мер Одеси Геннадій Труханов під час інспекції одного з міських закладів освіти.

Організація, що виконує роботи, має відповідний сертифікат і досвід в цій сфері. Бетонні конструкції, які встановлюються, пройшли всі необхідні випробування на стійкість.

Труханов також проінспектував один із дитячих садочків, де тривають роботи з поглиблення підвалу відповідно до всіх норм та вимог безпеки.

Лише за останній тиждень, у закладах освіти було введено в експлуатацію 40 нових укриттів: 22 в школах та 18 в дитячих садочках. На сьогодні продовжуються роботи ще над 30 об'єктами.

Раніше “Коментарі” писали, що 1267 одеських установ освіти починають навчальний рік за наявності укриття у закладах. До першого класу підуть 21 667 дітей, з яких понад 6800 учнів з-поміж ВПО.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися