На Одещині поліцейські затримали чоловіка, який викрав мопед пенсіонера

За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі

Поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який викрав у пенсіонера мопед. Подія сталася ввечері біля одного з торговельних павільйонів у місті Ізмаїл. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, правопорушник вийшов з крамниці та помітив біля входу мопед. Чоловік вирішив, що зможе поїхати на ньому додому, але коли не вдалося завести транспортний засіб він покотив його з собою. 62-річний власник двоколісника, який у цей час скуповувався у тому ж магазині, щойно виявив відсутність майна, зателефонував до поліції. 

Правоохоронці встановили правопорушника по записам  камер відеоспостереження і прийшли до нього додому “по гарячих слідах”, де і виявили чужий транспорт. Наразі чоловіку повідомили про підозру. 

“Слідчі вилучили у правопорушника транспортний засіб, який повернуть власнику після проведення усіх необхідних слідчих дій. За наявності достатньої кількості зібраних доказів поліцейські під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України і карається позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває”, - розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Нагадаємо, що поліцейські повідомили жителю Одеського району про підозру через викрадення транспортного засобу. 39-річний правопорушник помітив мопед, який власник залишив неподалік житлового комплексу на вулиці Шота Руставелі, відкотив його від місця паркування і почав штовхати далі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися