На Одещині чоловік може сісти за ґрати на п'ять років через викрадення мопеда

"Любителю легкої наживи" повідомили про підозру

Поліцейські повідомили жителю Одеського району про підозру через викрадення транспортного засобу. 39-річний правопорушник помітив мопед, який власник залишив неподалік житлового комплексу на вулиці Шота Руставелі, відкотив його від місця паркування і почав штовхати далі.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Подія сталася вдень у Хаджибейському районі Одеси. За деякий час власник двоколісника помітив, що мопед зник й  відразу зателефонував до поліції. Правопорушника разом з викраденим транспортним засобом вартістю чотири тисячі гривень зупинили неподалік від місця злочину.

Слідчі розпочали за вказаним фактом кримінальне провадження. "Любителю легкої наживи" повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Цей злочин карається обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Слідство триває.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі, ввечері у дворі в однієї із багатоповерхівок чоловік забрав у незнайомця велосипед та намагався втекти на ньому. За такі дії йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Також в Одесі 30-річний правопорушник спокусився на припаркований мопед та вкрав його. Проте, вже через годину чоловіка було знайдено поліцією та затримано. За такі дії йому загрожує до 5 років позбавлення волі.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися