На одному з пляжів Одеси потонув 19 річний хлопець: подробиці

Водолази знайшли тіло сьогодні зранку

Вчора ввечері до Служби Порятунку надійшло повідомлення про те, що на одному з пляжів Одеси, під час купання в морі зник 19-річний хлопець. Про це розповіли в ДСНС в Одеській області.

Сьогодні зранку водолази почали пошуки. Тіло зниклого потопельника вилучили з акваторії моря та передали правоохоронцям.

“Ми нагадуємо кожному свідомому громадянину про те, що ваша безпека, в першу чергу, в ваших руках! Тому будь ласка, розраховуйте свої можливості та дотримуйтесь встановлених правил, аби уникнути надзвичайних ситуацій та вберегти власне життя”, - йдеться в повідомленні.

Основні правила безпеки:

- не лізьте у воду в незнайомому для вас місці;

- уникайте води із швидкою течією;

- не заходьте у воду напідпитку;

- ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах;

- купаючись на "дикому пляжі" чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева;

- у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою;

- купатися краще там, де є рятувальні служби;

- особливо слідкуйте за дітьми, їхня поведінка у воді не передбачена;

- до плавок потрібно прикріпляти шпильку, якщо далеко від берега судома зведе руку чи ногу, укол шпилькою допоможе відновити еластичність

Нагадаємо, що на Одещині троє малолітніх дітей ледве не втопилися через неуважність батьків. Двоє діток, трирічний хлопчик та семирічна дівчинка, госпіталізовані, ще один хлопчик семи років серйозно не постраждав. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

Зазначимо таокж, що в Болградському районі Одеської області на місцевій водоймі потонув чоловік. До служби порятунку надійшло повідомлення про те, що за межами села Мирнопілля, у місцевий став пішов купатись чоловік 49-річний чоловік та зник.  Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися