В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який обікрав 84-річного пенсіонера

Правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі

Посеред білого дня в Одесі 34-річний правопорушник підійшов до літнього чоловіка та зірвав з його шиї прикраси вартістю десять тисяч гривень і втік.Інцидент трапився вчора на вулиці Іцхака Рабіна. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Так, за попередньою інформацією поліції, правопорушник помітив, що у старенького дідуся на шиї є золотий ланцюжок, хрестик та кулон. Чоловік довго не вагався, а одразу підійшов ло перехожого та зірвав з нього прикраси. З місця події правопорушник образу втік. Чоловік завдав потерпілому майновий збиток на суму 10000 гривень.

Як виявилось, правопорушник вже має судимість за злочин проти власності громадян. Крім того, поліція оперативно знайшла чоловіка. У фігуранта поліцейські вилучили ланцюжок, який вже повернули власнику. Місцезнаходження хрестика з кулоном встановлюється.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом прокурорів Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили правопорушнику про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Слідчі клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі його перевіряють на причетність до аналогічних правопорушень, скоєних в Одесі”, - йдеться в повідомленні. 


Нагадаємо, що на Одещині поліцейські повідомили про підозру у скоєнні крадіжки 31-річному жителю Кілійської ОТГ. За такі дії раніше не раз судимому за майнові злочини чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися