На Одещині зловмисник викрав золоті прикраси з квартири жінки: подробиці

Раніше судимий мешканець Одещини проник до квартири через вікно

На Одещині поліцейські повідомили про підозру у скоєнні крадіжки 31-річному жителю Кілійської ОТГ. За такі дії раніше не раз судимому за майнові злочини чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Зловмисник у денний час, коли власниця оселі була відсутня, проник до будинку 75-річної одеситки. Він віджав металопластикове вікно, щоб потрапити всередину, і викрав коштовні золоті вироби, вартістю майже 50 тисяч гривень.

За тиждень ретельної роботи та збору доказів, правоохоронці встановили особу правопорушника, яким виявився місцевий мешканець з Кілійської ОТГ. Зловмисника було затримано в Одесі за місцем його тимчасового мешкання. Під час розслідування стало відомо, що викрадені золоті прикраси зловмисник заклав у ломбард, де їх реалізували. Отримані гроші він витратив на власні потреби.

Слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про таємне викрадення чужого майна, тобто крадіжку, вчинену повторно, з проникненням у житло, в умовах воєнного стану. Згідно із законодавством, правопорушнику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали двох чоловіків, які обікрали квартиру у Пересипському районі міста. За такі дії зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися