В Одесі зловмисники проникли у квартиру та викрали майже півтора мільйона гривень

Фігуранти проникли у квартиру на першому поверсі через незачинене вікно

В Одесі правоохоронці затримали двох чоловіків, які обікрали квартиру у Пересипському районі міста. За такі дії зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє ГУНП  в Одеській області.

Інцидент стався на вулиці Семена Палія, де один зі зловмисників проник до квартири на першому поверсі, використавши незачинене вікно. Його спільник залишився на вулиці на варті.

Після заволодіння грішми, євро, гривнями, банківською карткою та прикрасами, зловмисники швидко зникли з місця події. Однак власники квартири, які повернулися додому, помітили відсутність майна і негайно сповістили поліцію.

Правоохоронці з Одеського районного управління поліції № 1 розпочали оперативне розслідування та за добу встановили осіб, які вчинили цей злочин. Це двоє чоловіків, один із яких є місцевим мешканцем, а інший приїхав з селища Сарата.

Обшук у місці мешкання одного з правопорушників призвів до вилучення більшої частини викрадених грошей, золотих прикрас та банківської картки. Решту,  зловмисники вже встигли витратити. Загальна сума збитків завданих потерпілим становить майже півтора мільйона гривень

Правопорушникам було повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Згідно з цією статтею їм загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.


Нагадаємо, що поліцейські Одеси викрили двох чоловіків, які пограбували місцеву мешканку. Злочин був скоєний ввечері у Київському районі міста. Один із них зірвав з шиї 51-річної одеситки золотий ланцюжок та побіг геть. У цей час із ювелірної прикраси на землю впав хрестик, тоді інший зловмисник, який знаходився неподалік та спостерігав за навколишньою обстановкою, підібрав його та втік слідом за спільником.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися