На Одещині лікарня отримала сучасне медичне обладнання: яке саме

Нове медичне обладнання допоможе пацієнтам у відділенні інтенсивної терапії

Білгород-Дністровська міська багатопрофільна лікарня отримала сучасне обладнання для інтенсивної терапії — апарат штучної вентиляції легень завдяки небайдужим друзям міста. Це оновлене медичне устаткування відповідає найсучаснішим стандартам і готове надавати найвищий рівень допомоги пацієнтам.

Про це на своїй сторінці в мережі "Facebook" повідомив Білгород-Дністровський міський голова Віталій Граждан.

Апарат штучної вентиляції легень обладнаний усіма необхідними режимами для забезпечення оптимальної підтримки життєво важливих функцій. Також він оснащений механізмом мульти-безпеки та трьома рівнями візуальної та аудіо сигналізації, що допомагає мінімізувати ризики та забезпечити безпеку пацієнтів.

Зараз апарат уже введено в експлуатацію і в найближчому майбутньому буде використовуватися для надання медичної допомоги відділенні інтенсивної терапії міської лікарні. Ця ініціатива вписується в рамки модернізації лікарні та надання високоякісних медичних послуг населенню.

Модернізація Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні та надання якісних медичних послуг населенню залишається одним з пріоритетних завдань, якому приділяється особлива увага. Дякую всім, хто докладає зусиль у цій благородній справі в непростий для нашої країни час, — йдеться  в повідомленні.

Нагадаємо, що заступники начальника Одеської РВА відвідали Доброславську селищну громаду. У співпраці з Міжнародним Благодійним фондом “Українська Душа”, було передано 5 нових медичних крісел-колясок для Доброславської лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися