В одну з лікарень Одеської області було передано 5 медичних крісел-колясок

Під час візиту були обговорені питання ВПО, які проживають в Одеському районі

Заступники начальника Одеської РВА відвідали Доброславську селищну громаду. У співпраці з Міжнародним Благодійним фондом “Українська Душа”, було передано 5 нових медичних крісел-колясок для Доброславської лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Одеської РВА.

Допомога особам з обмеженими можливостями

Особливу увагу Одеська РВА звернула на осіб з обмеженими фізичними можливостями у Яськівській сільській громаді. Тут також було передано декілька медичних крісел-колясок для полегшення їх повсякденного життя. Крім того, для дітей, які отримують підтримку у місцевому центрі соціально-психологічної реабілітації, було надано одяг і комп'ютерне обладнання, що допоможе їм у навчанні та розвитку.

Обговорення питань внутрішньо переміщених осіб

У Чорноморській міській територіальній громаді, представники Одеської РВА зустрілися з внутрішньо переміщеними особами, які перебувають на території громади через повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Під час зустрічі було обговорено ряд проблемних питань, з якими вони стикаються у процесі вимушеного переселення.

Нагадаємо, що програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) надала Одеському району 24 генератори потужністю 5 кВт, 10 кВт та 15 кВт. Це сприятиме підвищенню стабільності енергопостачання та забезпечить безперебійну роботу ключових об'єктів інфраструктури.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися