На Одещині 70-річний водій не впорався з керування і в'їхав у дерево: подробиці ДТП

Унаслідок аварії водій отримав струс головного мозку

Наразі поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі. ДТП сталася вчора на трасі Балта – Чернече. Про це повідомили Головне управління національної поліції в Одеські області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, сімейна пара на автомобілі “ВАЗ” їхала по справам до Балти, але приблизно через кілометр шляху від їхньої оселі 70-річний водій не впорався з керуванням, виїхав з дороги і допустив зіткнення з деревом. 

Керманича автівки та його 65-річну дружину каретою швидкої допомоги доправили до лікарні. Там чоловікові діагностували струс головного мозку та забій грудної клітки, а жінці – забиття тулуба та перелом ребер. Обох постраждалих ушпиталили.

“За даним фактом слідчими територіального підрозділу поліції розпочато провадження, за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У його рамках призначені судові експертизи, проводяться інші слідчі дії. Поліцейські встановлюють повні обставини автопригоди”, - йдеться в повідомлення поліції

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини двох смертельних ДТП у Хаджибейському районі Одеси. Обидві аварії сталися вночі 3 та 4 вересня. Унаслідок ДТП загинув пішохід та водій. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещин на трасі, яка з'єднує Йосипівку і Ширяєве сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок неї загинув 61-річний чоловік. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися