В Одесі під час сварки товариш вдарив одесита штопором та виделкою: порушника затримала поліція

За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років ув’язнення з конфіскацією майна


В Одесі поліцейські затримати чоловіка з іншої області за розбійний напад на одесита під час їхньої сварки. Правопорушник спочатку побив друга кулаками, а потім ударив штопором та виделкою. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Про сварку між чоловіками повідомили адміністрація хостелу. До поліції зателефонували працівники закладу та розповіли, що в одній з кімнат чули крики та шум боротьби. Коли поліцейські прибули на місце, то знайшли 57-річного одесита з численними тілесними ушкодженнями. Як виявилось, до потерпілого приїхав 40-літній товариш. Вони разом відпочивала та розпивали спиртні напої. Під час застілля між ними виник конфлікт. Гість вдарив старшого друга кулаком в обличчя, а потім схопив штопор та виделку, якими поколов його по всьому тілу, забрав мобільний телефон вартістю 3500 гривень та 3500 гривень готівкою і пішов до себе продовжувати вживати алкогольні напої. Що стало причиною сварки - незрозуміло. 


По приїзду медики діагностували у потерпілого синці на обличчі та шиї, а також проколи шкіри на тулубі та обох руках. Госпіталізація громадянину не знадобилася. Поліцейські вилучили у правопорушника гаджет та гроші, які він забрав у товариша. 

“За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом прокурорів Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із заподіянням насильства, небезпечного для здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває”, - зазначив начальник територіального підрозділу поліції В’ячеслав Барба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися