На Одещині минулого тижня відкрили ще 12 “Класів безпеки”: що відомо

Кожен з класів поділений на тематичні зони

В Одеському регіоні продовжують реалізовувати унікальний проект “Класи безпеки”. Головна мета ініціативи - це навчання дітей основним правилам поведінки в різних непередбачуваних ситуаціях. Так, на минулому тижні відкрили ще 12 “Класів безпеки” в Одеському регіоні. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Безпекові простори розділені на спеціальні зони та обладнані не лише наочними матеріалами, а і справжнім бойовим одягом рятувальників, поліцейських та медиків, зразками вибухонебезпечних предметів, іграми та продукцією розробленою ДСНС спільно з Дитячим Фондом UNICEF Ukraine. 

Початок навчання в цих класах був підтриманий ювенальними поліцейськими та представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Вони провели перші уроки з безпеки та нагадали дітям правила поведінки в будні та надзвичайні ситуації.

“Знайомство дітей з небезпечними ситуаціями у безпечному середовищі допоможе їм краще запам’ятати, як потрібно поводитись у екстремальних умовах і навчить, як важливо дотримуватись правил безпеки”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині з початком нового навчального року відкрилися ще два класи безпеки. Спеціалізовані кабінети розташовані в Тарутинському та Березинському ліцеях Тарутинської селищної громади. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Раніше “Коментарі” писали, що на Одещині було відкрито одразу шість "Класів безпеки". В Білгород-Дністровському та Роздільнянському районах пройшло урочисте відкриття класів і в кожний завітали рятувальники та провели уроки.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися