Черговий удар по Одещині: куди поцілив ворог

Вночі на Одещині сили ППО знищили 16 “Шахедів” із 20

Російські окупанти продовжують атакувати Одеський регіон. Протягом останнього тижня ворог здійснив п’ять масованих обстрілів дронами-камікадзе. Сьогодні вночі 8 вересня було зафіксовано пуски 20 “шахедів” у напрямку Одещини. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ. Ворог атакував південні регіони з Приморсько-Ахтарськ – РФ, Криму, а також мису Чауда – ТОТ,).

Керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в національному телемарафоні новин повідомила, що військові знищили 16 "Shahed-136/131": два безпілотники збили над Миколаївщиною і 14 над Одещиною.  

"Є, на жаль, наслідки бойової роботи. Уламками збитого безпілотника було пошкоджено нежитлову будівлю і сталося загоряння сухої трави, але пожежу оперативно ліквідовано. Ніхто не постраждав", - наголосила Гуменюк.

Нагадаємо, що 6 версеня вночі ворог атакував південь Одеської області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову та сільськогосподарську інфраструктуру. Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Крім того, 7 вересня вночі та вже четвертий раз за п’ять днів окупанти атакували південь Одеської області дронами-камікадзе. Ворог таким чином намагається цілити в інфраструктуру, яка була залучена до “Зернової угоди”. Про це на брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла Наталія Гуменюк, керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися