На Одещині 16-річна дівчина вкрала корову і продала її заготівельникам м'яса

Правопорушниці загрожує відповідальність, передбачена частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України

В Подільському районі Одещини поліцейські викрили неповнолітню дівчину, яка поцупила з пасовища велику рогату худобу. Як виявилось, правопорушниця вкрала корову та продала її підприємцям. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, до поліції звернулася місцева жінка, яка розповіла, що у неї пропала корова. Вона була переконана, що прив’язала корову на пасовищі, а коли прийшла по неї через кілька годин, то не виявила навіть кілка. Поліцейські пошуки худоби та з'ясували, що до її зникнення причетна 16-річна дівчина.

Правопорушниця зателефонувала підприємцям, які займаються прийомом великої рогатої худоби, і здала їм корову, яку видала за свою, за півціни – 16000 гривень. Своїми діями правопорушниця завдала потерпілій збиток на суму 32000 гривень.

“Зібравши достатню кількість доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурора Любашівської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, що передбачено частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Слідство триває”, - повідомив начальник відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції Володимир Міщан.

Нагадаємо, що поліцейські затримали 40-річного чоловіка, який викрав у пенсіонера мопед. Подія сталася ввечері біля одного з торговельних павільйонів у місті Ізмаїл. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися