В Одесі за участі пожежних автомобілів сталося дві аварії: подробиці

Водії автомобілей не пропустили спецтранспорт

В службі ДСНС в Одеській області закликають водіїв слідувати правилам дорожнього руху та пропусками спецавтомобілі із увімкненими світловими та звуковими сигналами. Так, у відомстві повідомили, що за останнім кілька днів сталося дві аварії за участю пожежних автомобілів. Причина - на дорозі водії проігнорували спецсигнал від вогнеборців. Зазначимо, у цей час пожежники поспішали на пожежі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Зазначимо, що вогнеборці не вмикають спецсигнали оперативні служби не вмикають безпідставно. Крім того, в ДСНС наголосили, що одного разу рятувальники просто не встигнуть врятувати і вас – тих хто порушує правила дорожнього руху та не пропускає спеціальний транспорт. 

“Шановні водії та учасники дорожнього руху, будьте свідомими, не ігноруйте спецтранспорт з увімкненими сиренами, адже секунди, які необхідні для прибуття оперативних транспортних засобів можуть врятувати життя”. - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що в Одесі семирічний хлопчик застряг головою у решітці вікна. На допомогу стурбованій матусі та дитині прибули спеціалісти ДСНС. Так, рятувальники звільнили хлопчика з “віконної пастки”. Про це повідомили в відомстві. 

Нагадаємо, що в Одесі водії трамваїв скаржиться на пасажирів, які навмисно псують салони трамваїв та тролейбусів. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. В КП “Одесміськелектротранс” підкреслюють, що водії працюють і під час повітряних тривог, і в холодні зимові дні і в спеку. У відповідь люди псують майно. Крім того, нещодавно у вагоні б/н 3003, що курсує 13-м маршрутом, пасажирка біля кабіни водія зробила акт дефекації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися