В Одесі затримали мешканця, який незаконно зберігав наркотики: подробиці

Чоловіку загрожує від 34 тисяч гривень штрафу до 3 років позбавлення волі

В Одесі поліція вилучили у одесита вісім зіп-пакетиків із забороненими речовинами. Інцидент стався в Київському районі міста. Як виявилось, 45-річний чоловік вже має судимість за аналогічне правопорушення. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, чоловіка зупинили на вулиці Мічуріна. При собі він мав згортки з невідомою речовиною. Після проведення експертизи, стало відомо, що там знаходилися у великих розмірах метилметкатинон та амфетамін. Зі слів правопорушника, він нібито знайшов на вулицях міста згортки із психотропами та зберігав їх для власного вживання.

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими в ході досудового розслідування, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом прокурора Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні психотропної речовини без мети збуту у великих розмірах, вчинених протягом року після засудження за цією статтею. Суд задовольнив клопотання слідчих та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 34000 до 85000 гривень, або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває”, - повідомила слідча Одеського районного управління поліції № 1 старший лейтенант поліції Вікторія Когут.

Нагадаємо, що в Ізмаїлі затримали шахрая, який запропонував знайомому підзарядити смартфон і не повернув. Наразі поліція затримала правопорушника. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися