На Одещині УДП збільшило сплату податків в 7 разів: деталі

Минулого року відомства перерахувало понад 65 млн. грн

Українське дунайське пароплавство за 8 місяців 2023 року перерахувало у місцевий і державний бюджети - 434,8 млн грн. Для порівняння за аналогічний період минулого року - 65,3 млн грн. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Як зазначив Москаленко, пароплавство ніколи б не досягло такого результату лише завдяки збільшенню середніх ставок фрахту. Ключову роль зіграли три фактори: прозорість, ефективність, боротьба з корупцією. 

“Ми не ховаємо прибутки на фірмах-прокладках, зруйнували оборудки з паливом, запчастинами, фіктивними ремонтами, прозоро закуповуємо, контролюємо переміщення кожного судна, визначаємо рентабельність кожного рейсу, відремонтували флот, а також створили єдину логістичну послугу і поєднали флот з власною перевалкой в Україні та Констанці”, - написав генеральний директор. 

Нагадаємо, що делегація УДП відвідала Австрії з робочим візитом. У рамках зустрічей представники УДП завітали до колег суднобудівників з ÖSWAG. Компанія одна з небагатьох, хто відгукнувся на пропозицію пароплавства та запропонував різні варіанти модернізації тягового флоту УДП із заміною двигунів.

Раніше “Коментарі” писали, що Українське дунайське пароплавство анонсувало, що у відомстві з’явиться інфраструктура для бункерування суден. Це означає зменшення витрат та посилення контролю. Також у планах будівництво сучасного комплексу з утилізації лляльних вод, який має відповідати міжнародним екологічним вимогам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися