В Одесі під час пожежі загинула жінка: подробиці

Пожежа сталася в Малиновському районі Одеси

Вчора в Одесі сталася загоряння в одній із квартир багатоповерхівки. До Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Малиновському районі Одеси по вулиці Івана та Юрія Лип. Про це повідомили в ДСНС  в Одеській області.

Коли пожежники прибули на місце подій, то встановили, що вогонь охопив квартиру на другому поверсі п’ятиповерхівки. Як зазначили вогнеборці, роботу їм ускладнювало швидке розповсюдження вогню, задимлення по всій площі будинку та неможливість потрапити у квартиру, через замкнені двері.

Вогонь, на загальній площі 50 м², вдалося ліквідувати через півгодини. Внаслідок пожежі загинула жінка. Від ДСНС Одеси залучалось 6 одиниць техніки та 24 вогнеборця.

“Рятувальникам вдалось врятувати собаку з задимленої квартири, в якій почалася пожежа. Причина пожежі, збитки та деталі наразі, встановлюються”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 6 вересня вночі в селище міського типу Ширяєве в Одеській області сталася пожежа в одному з приватних будинків. Інформація про загорання надійшла до рятувальників ДСНС о 01:32. На момент прибуття пожежників будинок горів на всій площі. Про це повідомили ДСНС в Одеській області.

Зазначимо також, що 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

“Коментарі” писали, що 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися