На Одещині сталася пожежа в приватному будинку: подробиці інциденту

Постраждав господар будинку

Сьогодні вночі в селище міського типу Ширяєве в Одеській області сталася пожежа в одному з приватних будинків. Інформація про загорання надійшла до рятувальників ДСНС о 01:32. На момент прибуття пожежників будинок горів на всій площі. Про це повідомили ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники гасили вогонь декілька годин. Повністю ліквідувати пожежу вдалось о 04:31. Крім того, внаслідок трагедії постраждав господар будинку -  40-річний чоловік. Потерпілого негайного госпіталізували до найближчої лікарні. 

Як зазначають співробітник ДСНС, ймовірна причина пожежі — вибух газоповітряної суміші. Наразі спеціалісти встановлюють збитки. 

Нагадаємо, що до служби порятунку ДСНС надійшов виклик. Місцеві мешканці повідомили про загорання житлового будинку. По прибуттю на місце рятувальниками виявили тіло загиблого чоловіка у ліжку. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.  Так, рятувальники встановили, що загорівся матрац та ліжко в одноповерховому приватному житловому будинку. Площа вогню склала 1,5 м². 50-річний чоловік, на жаль, помер до приїзду рятувальників.

Зазначимо також, що 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. 

“Коментарі” писали, що 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися