На Одещині помер чоловік внаслідок паління у ліжку: подробиці

Вогонь охопив площу у 1,5 м²

Вчора ввечері до служби порятунку ДСНС надійшов виклик. Місцеві мешканці повідомили про загорання житлового будинку. По прибуттю на місце рятувальниками виявили тіло загиблого чоловіка у ліжку. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 


Так, рятувальники встановили, що загорівся матрац та ліжко в одноповерховому приватному житловому будинку. Площа вогню склала 1,5 м². 50-річний чоловік, на жаль, помер до приїзду рятувальників. Крім того, полум’я також ліквідували водою з відер до прибуття підрозділів ДСНС. Спеціалісти встановили, що ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем під час паління у ліжку. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 8 вогнеборців.

Зазначимо, що куріння в ліжку - завжди небезпечний "сценарій". Викликавши тління горючого матеріалу, недопалок через деякий час може і згаснути, але ось утворене ним вогнище перетвориться на пожежу. І дим, що утворився, призведе до задухи ще до того, як пожежу буде виявлено.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині 14 серпня о 16:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Як виявилося, вогонь охопив квартири на 2 поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Академіка Філатова.  Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо також, 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. Крім того, ввечері 10 липня до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по провулку Матросова. На місці рятувальники встановили, що полум’я охопило дах ресторану "Хінкальня". Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися