В Одесі терміново потрібна кров для вагітної жінки-переселенки: деталі

Здача крові відбудеться на Заболотного

На завтра в Одесі велика потреба в донорах 2(+) групи крові. Про це повідомляють в телеграм-каналі Донор Одеса. Здача відбудеться у середу 13 вересня на селище Котовського. Попередньо рееструватися не треба, лише написати до donorodesa. Наголосимо, що кров потрібна для вагітної жінки-переселенки. Допомогти нікому - крім нас

Ось кілька порад щодо того, як потрібно снідати перед донорством крові:              

 1) Страва повинна бути легкою та здоровою. Харчування, що містить багато жирів та вуглеводів, може збільшити вміст жирів у крові та зробити кров густішою.              

2) Не обмежуйте себе в їжі перед донорством, але варто уникати важкої їжі, такої як жирне м'ясо, фаст-фуд або солодощі.              

3) Варто обрати їжу, багату залізом, таку як буряки, яйця, горіхи та шпинат. Залізо необхідне для створення нової крові.              

4) Випийте воду, тому що водний баланс має важливе значення для гарного здоров'я. При донорстві крові важливо, щоб ви були добре згодовані та гідратовані, оскільки це зменшить ризик відчуття головного болю та слабкості.           

5) Заборонено пити алкогольні напої перед донорством крові, оскільки вони можуть змінити хімічний склад крові та зробити її менш придатною для використання.           

Нагадаємо, що одеський Банк крові поповнили співробітники ДСНС в Одеській області. Так, майже 40 рятувальників стали донорами крові. Про це повідомили в пресслужбі відомства.  Вогнеборці впевнені, що рятувати життя можна не тільки виконуючи свій професійний обов’язок, але й допомагаючи іншим. Саме тому, працівники ДСНС систематично здають кров для потреб одеських лікарень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися